Kan ik telefonisch een afspraak maken? 

Nee, omdat ik niet op elk moment mijn agenda of prijslijsten bij de hand heb. Via Whatsapp, per mail of via het afsprakenformulier kan altijd. 

Kan ik bij je pinnen? 

Ja, dat kan zeker, zonder extra kosten!

Kan ik iemand meenemen? 

Ik heb weinig zitplaatsen voor gasten, maar vaak is het wel mogelijk om 1 persoon mee te brengen. Stuur even een berichtje en we kijken wat er mogelijk is. Ik stel het niet op prijs als je onaangekondigd een gast meeneemt.

Ik ben allergisch/bang voor katten, wat nu? 

Dan verplaats ik de katten voor zo lang de behandeling duurt naar de dierenkamer. Geen probleem 🙂

Kan ik bij je terecht voor hair weave/ haarverlenging of vlecht-extensions? 

Nopes!

Kan ik bij je terecht voor vlechten/cornrows/twists/etc? 

Nopes!

Kan ik bij je terecht voor synthetische dreads/faux locs? 

Nopes! Ik doe alleen echte dreadlocks van echt haar (eventueel met human hair verlenging).

Een antwoord op een vraag die er niet bij staat? 

Klik hier voor veelgestelde vragen over het zetten/bijwerken/onderhouden van echte dreadlocks. Vul het contactformulier in of laat hieronder een reactie achter en dan probeer ik hem alsnog te beantwoorden! Dit formulier is niet bedoeld om een afspraak te maken. Inhoudelijke vragen over technieken beantwoord ik niet. 

Pin It on Pinterest