Veelgestelde vragen: Echte dreadlocks

Kan je echte dreadlocks wassen?  Uiteraard, dreads móeten zelfs gewassen worden! Dreads zijn gewoon haar en dus kunnen ze vet worden. Bovendien, hoe vetter het haar, hoe minder goed het klit. Hoe schoner het haar, hoe beter het klit. Stinken dreads?  Nee, tenzij je ze...

Lees meer

Veelgestelde vragen: Algemeen

Kan ik telefonisch een afspraak maken?  Nee, omdat ik niet op elk moment mijn agenda of prijslijsten bij de hand heb. Via Whatsapp, per mail of via het afsprakenformulier kan altijd.  Kan ik bij je pinnen?  Ja, dat kan zeker, zonder extra kosten! Kan ik iemand...

Lees meer

Blanke mensen met dreadlocks

In Amerika is de laatste tijd een discussie gaande over blanke mensen met dreadlocks. Dit werd nog even aangewakkerd door de bekende Canadese zanger die besloot zijn haar te locken. Dit lijkt mij een gepast moment om hierop in te gaan. Mijn mening is als volgt: Het...

Lees meer

3 Tips om schimmel in dreads te voorkomen

Ik kom gelukkig niet vaak klanten tegen die schimmel in hun dreads hebben, maar wanneer ik die wel in de stoel heb, is het ook meteen heel erg! Daarom hier 3 tips om schimmelvorming in je dreadlocks te voorkomen. 1. Droog je dreads voor je gaat slapen Het drogen van...

Lees meer

Pin It on Pinterest